-Vårlengt trass kulde-
Sidan 27.februar har snøen lava ned. Og det er iskald nordavind. Denne kjøpte minipåskelilja stakk utfrå den nedsnødde krukka. Det bles og snøa litt og difor blei bildet litt mjukt i uttrykket.
Bildet inngår i albumet - I mine blåe krukker - -
Utstyr
  • Canon EOS20D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen A. I.

Pent bilde, nydelige farger. Perfekt eksponering. Savner litt mer blomst, men bra slik det er nå.

mvh Espen
Bente K.

Jeg fikk vårfornemmelser av dette bildet. Jeg ville nok foretrukket at den gule blomsten kom mer i fokus istedet for de grønne bladene. Men et herlig motiv med vårblomsten omgitt av snøen som vi har mer enn nok av nå.
mvh Bente
Fred S.

Hokus, pokus, der er en krokus, og den er i fokus.... ( ''Fokus'' må da uttales med kort -o-, er videre ikke sikker på at det er en krokus, og den er vel egentlig ikke i fokus)
Ellers er nok dette av en type bilder som jeg ikke har helt sansen for, og som jeg er redd ( for egen del) at det blir en del av utover våren: Nyutsprungne krokuser og snøklokker, gjerne med litt snø attåt. Men det er nå engang meg, Tone, det vet du, og jeg vet at du ikke blir fornærmet.

vh fred
Tone A.

Takk for kommentarane, Espen og Bente. Og Fred : du er berre ein mester med ord. Jammen prøvde du deg ikkje på eit dikt! Eg brukar ikkje rim i mine dikt, med unntak når eg må skriva pga plikt! Nå går eg heller på tur og fotograferer. Og eg toler at du ikkje har sansen for slike bilde!
Det spesielle med dette bildet, er at det var iskald kuling og det snøa 28.februar. Difor var det umogleg å få minipåskelilja skarp, det har eg også skrive i teksten. Påskelilja er kjøpt i potte, normalt kjem den ute i mai!! Men eg er optimist og sett dei i krukkene mine i februar. Me bur på toppen av eit fjell, difor kjem våren seint her. Kanskje det er difor eg må kjøpa vårteikn? Det var iallefall iskaldt å liggja ute i snøen for å ta dette bildet. Ungane kosar seg ute i snøen. Det er vinterferie her, mykje snø men lite sol og iskald nordavind.
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Hei Tone. Må bare si at jeg liker fargene godt i dette bildet.
Men ikke så mye mer. Og jeg tror ikke at jeg vil prøve meg på et rim-dikt for å gjøre deg glad igjen. Men som Fred og du selv sier, tåler du nok det:)

Det er èn ting jeg ville ha gjort annerledes; utsnittet.
Kutt fra toppen og ned slik at det ene grønne bladet ikke
blir med. Da blir det straks mye bedre!

ha en fin kveld, hilsen ingebjørg
Stein Rune B.

Nydelige farger, skart og vell eksponert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu